Haus Majstor Higijena & Profesionalni Upravnik - Blog 22

Video nadzor - opravdana investicija

Datum: 21-04-2017
Autor: Haus majstor & Higijena


Jedna od najvažnijih komponenti kada je reč o tehničkom obezbeđenju objekata jeste upravo sistem video nadzora. Kamere su postale sastavni deo života, stoga ih viđamo svuda oko nas – prati se saobraćaj, obezbeđuje imovina, te kontrolišu događanja unutar firme. Nadzor zaposlenih je bitan činilac u procesu povećanja produktivnosti rada i same kontrole radnika. Veoma je važno govoriti o sistemu video nadzora kao prevenciji i postaviti ga kao zaštitu od krađa, pre nego što se one dogode.

U tehnološkom dobu u kom živimo, kamera postaje najsigurniji očevidac i ništa ne biva prepušteno proizvoljnoj interpretaciji radnika ili prolaznika. Često se dešava da niko zapravo nije ispratio samu situaciju, stoga postojanje video nadzora omogućava pregled svega što se dogodilo. Takođe, video nadzor može odvratiti potencijalne provalnike od krađe. Stoga, verovatnoća da će doći do prekršaja se znatno smanjuje. Postavljanjem kamera na objekte koje želite zaštititi sugerišete drugima kako je vaš prostor pod pojačanim nadzorom.

Kamera za nadzor 1   Kamera za nadzor 2   Kamera za nadzor 3

Prednosti sistema za video nadzor:

•    Sprečavanje krađa i drugih incidenata
•    Pregled celokupne situacije ukoliko dođe do incidenta
•    Nadgledanje objekata i kontrola zaposlenih
•    Veća sigurnost imovine
•    Veća bezbednost ljudi
•    Prevencija potencijalnih provalnika

Firma “Hausmajstor i higijena” efikasno i kvalitetno postavlja video nadzor na stambenim objektima, kako bi sva ključna mesta bila snimana 24 sata dnevno. Takođe, sistemi video nadzora nude mogućnost kontrole zaposlenih u poslovnim objektima.

Video nadzor

Postavljanjem audio ili audio-video interfona u stambene i poslovne zgrade povećava se bezbednost svih stanara. Firma “Hausmajstor i higijena” vam nudi čitav spektar usluga - projektovanje, montažu, puštanje u rad audio i video interfona.

Važno je napomenuti da je o postavljanju  sistema video nadzora najbolje razmisliti pre nego što dođe do konkretnog problema, stoga se što pre opredeliti za kontrolu objekta i time povećati bezbednost imovine i ljudi u njima.