Haus Majstor Higijena & Profesionalni Upravnik - Blog 22

Bezbednost počinje još kod ulaznih vrata

Datum: 06-05-2017
Autor: Haus majstor & Higijena

 
Bilo da je u pitanju stambena zgrada, poslovni prostor ili kuća, svi želimo da se osećamo sigurno tamo gde boravimo. Kako ne bismo dozvolili da se nešto loše desi neophodan je određeni nivo zaštite. Upravo pod tim mislimo na prvu sigurnosnu barijeru –Interfon.

Većina zgrada poseduje interfon zbog toga što je postao pristupačan, a on danas svakako ne predstavlja luksuz već potrebu. Gotovo je nemoguće svaki put silaziti sa 10. sprata i otvarati vrata gostima.

Međutim, i ako interfone imaju skoro sve zgrade, problemi nastaju kod njihove ispravnosti. Stoga da neispravan interfon ne bi služio kao ukras, njegova popravka iodržavanje je veoma važnoza dobro funkcionisanje cele zgrade. Firma „Haus majstor i higijena“ poseban naglasak stavlja na redovno održavanjei to radi jednom mesečno.

Kako živimo u vremenu gde je sve više provala, ugradnja interfona omogućava proveru posetilaca i na taj način znatno povećava stepen bezbednosti. Pored interfona, koji su već uobičajeni, trebalo bi razmotriti i ugradnju video nadzora. Današnje tehnološko doba nam to omogućava veoma lako, te je šteta ne iskoristiti mnogobrojne prednosti koje ono donosi. Postavljanjem audio ili audio-video interfona u stambene i poslovne zgrade postiže se maksimalna kontrola i podiže bezbednost na viši nivo.  A ko ne bi želeo da se oseća mirno i bezbedno?

Kontaktirajte našu firmu za pouzdanu ugradnju interfona i njihovo redovno održavanje u vašoj zgradi ili poslovnom prostoru.

Interfon1  Interfon2

Interfon3