Haus Majstor Higijena & Profesionalni Upravnik - Blog 22

5 prednosti interfona za Vas poslovni prostor

Datum: 23-12-2016
Autor: Haus majstor & Higijena

Kancelarijski interfon je koristan za bilo kog poslovnog vlasnika, bez obzira da li oni imaju redovne posetioce ili su privatna kompanija. Bez obzira na veličinu kompanije ili svrhu kancelarije, postoje brojne prednosti za profesionalno instaliranje i odrzavanje interfona.

1. Bezbednost

Bezbednost je bitna gde god da radite, od sigurnih vladinih organizacija preko malih filijala. Interfon dobija na vaznosti ako ne postoji formalna recepcija ili ako je ista uvek zauzeta. Ako imate samo jednu osobu na svojoj recepciji, jedan interfon predstavlja vitalni prolaz koji sprečava zlonamerne posetioce tokom ili van radnog vremena.

2. Inter-sprat bezbednost

Interfon sistemi ne moraju uvek da budu na ulaznim vrata zgrade. Mogu se koristiti kao inter-podni uređaji. Interni interfoni su odličan način da se spreči buduci lopovi jer uz pomoc njih ne bi mogli da pristupe bilo cemu osim prizemlja.

3. Nadzor

Radnici koji ostaju van radnog vremena su u posebno ranjivom položaju. Oni neće imati dodatnu podršku kolega u hitnim slučajevima, te je interfon naročito korisno u takvim radnim okruženjima. 

4. Dodatne pogodnosti

Sigurna zgrada je veoma atraktivna propozicija za potencijalne vlasnike ako ima sveobuhvatan interfon sistem na mestu. Vlasnici mogu da preuzmu vlasništvo, i ne moraju da se brinu o kretanju osoblja i bezbednosti svojih zaposlenih. Ako se Vas poslovni objekat koristi za skladistenje ustede su jos vece, a dobici u efikasnosti znacajni.  

5. Vrednost kompanije

Kompanije koje imaju profesionalno instaliran interfon profitiraju i od boljeg posla jer se musterije osecaju sigurnim i njihova bezbednost je zagarantovana. 

Procitajte vise o redovnom odrzavanju interfona i video nadzora uz pomoc Haus majstora.