Haus Majstor Higijena & Profesionalni Upravnik - Blog 22

Odlučujuci faktori pri odabiru kompanije za redovnu kontrolu liftova

Datum: 21-12-2016
Autor: Haus majstor & Higijena

Iako mi to ne primećujemo, liftovi zahtevaju konstantnu uslugu održavanja i nadogradnje. Stručnjaci preporučuju da bi liftovi trebalo da se proveravaju dva puta godišnje. Tokom redovnog održavanja, obučeni stručnjaci će istražiti lift i da li su sve komponente u liftu funkcionišu pravilno.

Ako razmišljate o zapošljavanju kompanije, postoji nekoliko faktora koji bi trebalo da razmotrite. Ovi faktori će zavisiti od toga koliko je dobra firma i koliko profesionalna u svom poslu.

  • Cena: Većina kompanija koje nude lift servis ima slicnu stopu kada su u pitanju popravke ili održavanje liftova.  Ključ za zapošljavanje preduzeća je njegovo zasnivanje sa svojim povoljnoj ceni kao i pružanje kvalitetne usluge.

 

  • Korisnički servis: Važno je da se angažuje lift servis radi neocekivanih i hitnih slucajeva. Najbolji izbor za korisnike su kompanije koje nude lift servis 24/7 i/ili imaju call centar koji je lako pristupacan korisnicima. 

 

  • Visok ugled: Izjave i mišljenja musterija su veoma važni za svakoga ko bi želeo da angažuje lift servis. Pregledi i javni komentari kao i preporuke nasih stanara garantuju redovnu i brzu uslugu buducim musterijama.


Neke od stvari koje bi trebalo pokriti kada  se radi o sklapanju ugovora sa održavanjem liftova su sledece:


Pokrivenost ugovora: Postoje dve vrste ugovora kada se kompanije bave servisiranjem liftova, a to su: celokupna održavanja i ograničen servis. Celokupna odrzavanja obuhvataju sva rutinska održavanja, redovnu proveru lifta i svih delova koje treba pokriti. Ograničen servis pokriva rutinske usluge, ali ne obuhvata redovnu kontrolu. Haus majstor nudi ugovore u koje je ukljucena redovna kontrola, zamena delova i odglavljivanje stanara iz liftova, tako da ste uz nasu kompanju pokriveni protiv rutinskih i hitnih situacija. 

Frekvencija servisiranja: Ovo može zavisiti od vrste lifta koji imate. Možete odlučiti sa kompanijom na dogovor za tražene garancije poseta.

Naplative cene: Preporucljivo je da uvek proverite stope kompanija, tako da nećete biti iznenađeni mogućim racunom. Postoje, međutim, specifične usluge koje zahtevaju posebnu račun, pa budite sigurni da izaberete kompaiju gde ce postojati ugovor.

Termin: Avansna cena može zavisiti od toga koliko dugo ćete koristiti kompaniju za njihov lift servis. Ako vam je potrebna kompanija za višestruke radove na održavanju za budući period, onda je ugovor za celokupno odrzavanje najbolji izbor za vas.

Za vise o tome kako Haus majstor pokriva gorepomenute faktore procitajte ovde.